Vårt arbeid

Shenpen Aid driver et mangfoldig arbeid med fokus på å forbedre livskvaliteten for mennesker i utsatte samfunn. Organisasjonens innsats omfatter tre hovedområder: fadderbarn, helse, og yrkesopplæring.

Shenpen Aid: Skaper håp gjennom handling.

Shenpen Aid støtter en rekke initiativer og prosjekter for å hjelpe de som er i nød.

Helse

Shenpen finansierer ulike prosjekter og tiltak for å bedre helse, hygiene og sanitære forhold i India og Nepal. På grunn av lite utviklet offentlig helsevesen, er tilgang til helsehjelp et stort problem for mange fattige.

Fadderbarn

Shenpen har tre fadderprogrammer i India og Nepal der vi hjelper fattige barn til å få skolegang. For 250 kroner måneden kan du være fadder for barn og unge i programmene.

Yrkesopplæring

Programmet retter seg mot underpriviligert ungdom og kvinner. Gjennom støtte til utdanning og yrkesopplæring får de en mulighet til å kunne forsørge seg selv og hjelpe familien.

Vi er engasjert i en rekke aktiviteter som har som mål å forbedre livene til mennesker i nød.

Våre initiativer inkluderer alt fra humanitær hjelp og utdanning til helseprogrammer og samfunnsutvikling. Vi jobber tett med lokale partnere og frivillige for å sikre at våre prosjekter er bærekraftige og har en varig positiv innvirkning. Gjennom våre innsatsområder streber vi etter å gi folk verktøyene de trenger for å bygge en bedre fremtid for seg selv og sine lokalsamfunn.
“The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others.”
Mahatma Gandhi