Lenge leve frivilligheten!

Shenpen Tibet Aid ble til vår store overraskelse og glede igjen invitert til sommerfesten for Romsås frivillig-sentral. Det var samlet om lag 50 frivillige til festen som fant sted på Bånkall gård ved Romsåsfoten onsdag 13. juni.

Det ble servert nydelig mat og drikke og imponerende kaker (bakt av en frivillig selvfølgelig) i disse naturskjønne omgivelsene i Groruddalen.

Shenpen var spesielt invitert for å motta en donasjon fra de frivillige som driver Vaffelbua. Alt overskuddet fra vaffelsalget blir gitt til gode formål, og Shenpen var også i år et av de utvalgte formålene. Shenpen fikk overrakt hele kr 20 000 fra Svein, lederen av Vaffelbua, og vi fikk også snakke med flere av de flittige vaffelstekerne i løpet av kvelden. Vi har jo skjønt såpass at vaflene må være spesielt gode, siden de selger så mange av dem, men vi fikk også vite at Vaffelbua er en veldig viktig møteplass for mange av beboerne på Romsås.

Shenpen fortalte litt om hva fjorårets donasjon var blitt brukt til. Vi hadde lagt ut bilder i A4 format på bordene innendørs, slik at de som ville kunne se dokumentasjon fra prosjektene i Sonada og stille spørsmål om det de ville vite mere om. Årets donasjon vil vi bruke på videre drift av helseklinikken, samt oppfølging av barna når det gjelder både kosthold, hygiene og helse- og tanntjenester. Det som er sikkert er at 20 000 kroner rekker langt i India, og vi er veldig glade for at vi er et av de utvalgte prosjektene som blir støttet av disse utrettelige frivillige. Vi blir spesielt rørt når vi vet at det ligger så utrolig mange frivillige arbeidstimer og at det banker så store hjerter bak donasjonen.

Lenge leve frivilligheten på Romsås!

Leave a comment