Nye lokale medarbeidere i Sonada´s tibetanske bosetning.

Shenpen´s fadderordning og klinikk i Sonada er i stadig utvikling. Vi har utvidet staben med gode nye lokale medarbeidere:

Urgyen Tsering, ny sponsorship secretary:

Urgyen har tidligere jobbet mye frivillig for Shenpen. Han er nå ansatt for å ha spesiell fokus på fadderordningen. Frukt og grønt står på menyen – alle de 170 barna på internatet nyter godt av Shenpen´s fadderpenger. Vi har også donert ekstra penger til proteinrik mat, siden mange barn har både vitamin- og proteinmangel.

DSCN0594-001

DSCN0605

Ny hostel mother: Sushmita Singh er nylig ansatt av Shenpen som hostel mother for de minste. Hun er varm og god mot barna. Barna kommer fra fjerne fjellstrøk for å gå på den tibetanske skolen like ved, og ser foreldrene sine veldig sjeldent.

DSCN0568Bilde fra venstre: Ny hostel mother Sushmita Singh med Shenpen´s Heidi Trondsen, som jobber mye i Sonada, og hostel mother Pemba Lhamo.

Store forandringer på Tashiling klinikk:

Siden vår sykepleier Ambika Rai nå har flyttet, venter vi på ny godt kvalifisert sykepleier som den tibetanske helseministeren har hjulpet oss å finne via CTA/Health department. Vi takker Ambika som gjorde en strålende innsats på klikken i 4 år. Mens vi venter på ny sykepleier pusser vi opp klinikken. Bygningene i disse Himalayatraktene blir fort fulle av mugg, så nå skal alt renses og males.

DSCN0166Shenpens vanlige lege dr. Sherpa har studiepermisjon. Bildet viser vikar dr. Norbu foran klinikken.

DSCN0611 Takk fra glade (og litt sunnere) barn!

Det er fortsatt mange barn i Sonada som trenger fadder.

Leave a comment