Kaffe og vafler på Romsås blir til klinikkdrift i India.

Romsås frivilligsentral

Kaffe og vafler på Romsås blir til klinikkdrift i India.

Shenpen var for tredje gang invitert til sommerfesten til Romsås frivillighetssentral på Bånkall gård 18. juni for å motta penger som er samlet inn på kaffe og vaffelsalg. Hele 20.000 kroner går iår som ifjor til drift av helseklinikk for tibetanske flyktningebarn i den tibetanske bosetningen i Sonada/Darjeeling i Himalaya.  Uten pengene fra frivillige sjeler på Romsås hadde Shenpen hatt en mye større utfordring med å hjelpe de nærmere 240 skolebarna som nå har tilgang til lege, sykepleier og gratis medisiner.  De eldre tibetanerne som bor der får også hjelp av klinikken. Så tusen hjertelig takk!

Vi er imponert over innsatsen og det store engasjementet blant de frivillige på Romsås som hjelper svært mange eldre, og arrangerer konserter og andre kulturarrangementer i bydelen.  Leder Benthe-Lill utrykte også at hun var imponert over de skjulte evnene som kom fram, der de underholdt oss med sang og spill etter sommerfestmåltidet og lyriske toner fra koret Soklang.

Kari, en ivrig gjest ved bordet, uttrykte stor glede da hun skjønte at pengene fra vaffelsalget gikk til barn i India, og så fornøyd på bilder fra Sonada. Hun hadde hørt at en del av pengene skulle gå til fotballag i Brasil. Rett nok, både Brasil og India er målet for inntektene fra cafedriften på Romsås.

Det er ingen tvil om at frivillig arbeid er gøy, spesielt når man ser resultatene!

Leave a comment