Marked Med Mening i Tromsø blir til fødestue i India.

26. og 27. april ble det arrangert Marked Med Mening i Tromsø sentrum. Astrid Rørtveit stod for arrangementet. Ukene før var det fotoutstilling på Cafe G og artikkel i lokalavisa, og brukte klær strømmet inn til markedet i 2. etasje. Folk ga villig fine ting til en god sak. Salget gikk strykende både fredag og lørdag, og pengene strømmet inn. Hele 17.500 kroner skal nå bli til utstyr til fødestue for tibetanske flyktninger i Miao i nord-øst-India.

Det tikker inn melding fra Astrid Rørtveit i Tromsø etter mange ukers innsats:

Heia, sitter her sliten men lykkelig etter 2 dager med MMM. Første dagen fikk jeg inn hele 12000, i går kjørte jeg kr 50 pr plagg, og kjerringene var jøger som bare det. Reine 17 maitoget, konstant i 3 timer, jeg fikk bare inn kr 5500 da, men det var lave priser og jeg solgte over 100 plagg:-) så nå kan jeg sette inn på konto til Shenpen, hele 17500. Jeg er superfornøyd, enda det var masse flotte klær igjen, de har jeg gitt til Bymisjonens nye prosjekt som skal åpne bruktbutikk om kun kort tid.

Tusen takk Astrid! Et særdeles vellykket marked som får stor betydning for de fødende kvinnene i Miao Tibetan Settlement i Arunachal Pradesh i India, avsides liggende og langt fra sykehus, og de nyfødte babyene som nå får en tryggere ferd inn i verden. I tillegg får Bymisjonens butikk en god start.

Midlene til fødestua blir overført via det tibetanske helsedepartementet i Dharamsala i India.

Tidligere Marked Med Mening:

MMM ble arrangert i Oslo i mai og september 2012 av Trude Rørtveit, søsteren til Astrid. Inntektene gikk direkte til tibetanske barn i Sonada/Darjeeling.

IMG_7471

Donasjonskonto: 6011.06.97875

Leave a comment