Stor takk til Trude Rørtveit for Marked Med Mening 1. september til inntekt for tibetanske flyktningebarn.

Trude med venner og familie fikk inn rundt 27.000 kroner til inntekt for Shenpens arbeid for tibetanske flyktninger i Himalaya og spesielt barna i Sonada på loppemarkedet 1. september. Pengene skal gi barna grønnsaker og frukt gjennom hele vinteren, varme klær og andre nødvendigheter. Pengene blir med på prosjektreise til India nå i høst.

Loppemarkedet, arrangert i bakgården til Trude i Tromsøgata på Rodeløkka, ble en særdeles hyggelig begivenhet med masse fine klær og giverglade mennesker. En heldiggris gikk fornøyd hjem med Armani-dress og Gucci-veske til datteren, og mange fikk garderoben oppdatert. Takk til alle som kom, og alle som ga slike fine ting til en god sak. Noen flotte sameskaller står igjen og venter på kjøper.

Stor takk også til alle gode hjelpere på loppemarkedet: Kjell, Tone, Synnøve, Frank, Liz, Lene, Ingunn, Erik, Martine, Rebecca, Isac, Elida og Ylva, og til Elin som lagde plakat.

Dette er andre gang Trude har arrangert loppemarked til inntekt for Shenpen. Hun  håper at Marked Med Mening kan bli en tradisjon. En særdeles god ide!

Leave a comment