Shenpen sender nødhjelpsutstyr til Nepal.

Shenpen sender nå et lass med nødhjelpsutstyr til Nepal med frivillige munker fra Sonada Monastery (som ligger i Indiske Himalaya bare kilometer i luftlinje fra Nepal). Munkene har allerede reist for å kjøpe inn utstyret i storbyen Siliguri og ta det med over grensa til Nepal. Munkene har den fordelen at de kan samarbeide med andre klostre i landsbyer i Nepal som har førstehåndskunnskap om hvordan det står til med lokalbefolkningen, og kan få frem hjelpen til de mest trengende. De forteller at det er veldig mange munker og nonner fra forskjellige klostre som hjelper til.

Munkene fra Sonada er på vei til nord-vest Nepal og området Yolmo som er fryktelig ødelagt og vanskelig tilgjengelig. Vi er veldig glade for å kunne bidra direkte på denne måten med telt, mat og andre nødvendigheter for de jordskjelvrammede som trenger alt.

Om du ønsker å gi et bidrag til Nepal via munkene og Shenpen, kan du sette inn pengene på Shenpen´s konto 6011.06.97875. Merk innbetalingen: Jordskjelv Nepal. Du kan være helt sikker på at hjelpen kommer frem med det aller første.

Leave a comment